JÓGATANFOLYAMOK

A 4 órás minitanfolyamok célja, hogy a kezdőknek megtanítsák a gyakorláshoz szükséges alap tudnivalókat, valamint lehetőséget adjanak a haladóbbak számára, hogy pontosítsák, elmélyítsék megszerzett tudásukat. A workshopok alapot és lendületet adnak mind az otthoni, mind a foglalkozásokon való gyakorlásnak. A tanfolyamokról bővebb információt a info@mandalajogapecs.hu címen kérhetsz!


HAMAROSAN!

Sarolta

SZÜLÉS UTÁNI REGENERÁCIÓ NŐIJÓGÁVAL – MINITANFOLYAM

Ezen a tanfolyamon nem törekszünk a szülést megelőző fizikumunk visszaszerzése, sokkal inkább jelen testünk elfogadására és annak újra építésére, regenerálására. Hagyjuk ezt a folyamatot a saját tempójában kibontakozni, nem sietettjük, inkább csak élvezzük a folyamatos áramlást, a folyamatos változást.

A nőijóga elfogadó, megengedő szemlélete, eszköztára segít ebben minket.

Bővebben a minitanfolyamról »

Vezeti: Hortobágyi Andi l Időpont: 2019. február 23. l Helyszín: Mandala Jógastúdió l Ára: 4 500 Ft

gomb

 
Prasarita Padottanasana

GERINCJÓGA START! MINITANFOLYAM

A minitanfolyam egy alapgyakorlatsorra épülő Gerincjóga órával kezdődik. Utána mélyebben megismerkedhetsz az alapgyakorlatsorral és a Gerincjóga legfontosabb alapelveivel és ászanáival. A gyakorlatokat egyenként is elemezzük, felhívjuk a figyelmet a gyakori hibákra, és személyre szabottan állítjuk be az ászanákat.

Az alapgyakorlatsor elemzése után pedig megbeszéljük az egyéni problémákat, azok anatómia hátterét és a Gerincjóga nyújtotta megoldásokat.

Bővebben a minitanfolyamról»

Vezeti: Adri l Időpont: 2019. március 2. 9:00-13:00 l Helyszín: Mandala Jógastúdió l Ára:. 4 500 Ft

gomb

 
Prasarita Padottanasana

ASTANGA START! MINITANFOLYAM

Az astanga a hatha jóga egyik összetett, dinamikus formája, amely kötött gyakorlatsorokból, összesen hat sorozatból áll. Az első sorozat szankszrit neve „yoga chikitsa”, azaz jógaterápia, célja a fizikai test megerősítése, a hajlékonyság növelése, szervezet tisztítása, illetve az egészség megőrzése és helyreállítása.

A minitanfolyamon megtanuljuk az udzsájí légzést, a belső zárakat, ismerni fogod a napüdvözleteket és az első sorozat elejét, azaz mindent ami az astanga gyakorlás megkezdéséhez szükséges!

Bővebben a minitanfolyamról»

Vezeti: Hédi l Időpont: 2019. március 9. 9:00-13:00 l Helyszín: Mandala Jógastúdió l Ára:. 4 500 Ft

gomb

 

 

Jóga minitanfolyam

A 3-4 órás jóga tanfolyamokon elsajátíthatod az adott témában a legfontosabb tudnivalókat, miközben inspirálódhatsz, technikai tanácsokat kaphatsz és a helyes hozzáállást, szemléletmódot is magadévá teheted a jóga gyakorlásához.

 

Jógaoktatói továbbképzés

A komolyabb gyakorlóknak és kezdő jógaoktatóknak szóló tanfolyamok a jóga mélyebb megértését, a gyakorlás pontosítását, illetve a jóga átadásának különféle lehetőségeiről szólnak. Elsősorban gyakorló jógaoktatókat várunk, de szívesen látunk minden érdeklődőt!

 

Jóga tábor

Az elvonulás olyan különleges lehetőség, ahol a fejlődés minőségi szintet tud lépni. Az oktatóval való huzamosabb együttlét kialakítja azt a bizalmat és elfogadást, ami a jógában alapvető fontossággal bíró mester-tanítvány viszony alapja. A csoportdinamika szintén támogatja az egyes gyakorlókat fejlődésükben, a jóga elméletének elsajátításában.

 

Hogyan jelentkezhetek jóga tanfolyamra?

A jóga tanfolyamokra a honlapon található „Jelentkezem” gombbal tudsz a legegyszerűbben feliratkozni. Az előleget, amivel a jelentkezésed hivatalossá válik, a stúdióban személyesen vagy akár átutalással is rendezheted. A teljes díjat az első tanítási napon, vagy a tanfolyam kezdetéig kell befizetned.


Mit tegyek, ha le kell mondanom a jóga tanfolyamot?

A legfontosabb, hogy amint megtudod, hogy mégsem tudsz velünk tartani, azt a lehető legrövidebb időn belül jelezd nekünk! A tanfolyam regisztrációs díját csak abban az esetben tudjuk visszatéríteni, ha legalább két héttel a képzés indulása előtt szólsz nekünk. A befizetésről itt találsz több információt»

 

Jógaoktató szeretnék lenni!

A jóga tanfolyamok célja a saját fejlődés segítése, a jóga oktatására nem jogosítanak fel. Amennyiben úgy érzed, hogy megszerzett tudásod és tapasztalatod szívesen továbbadnád, lehetőséged van jógaoktatói képzést végezni, ezekről itt olvashatsz bővebben»

 

 


 

MANDALA JÓGASTÚDIÓK

Meggyőződésünk, hogy a jóga az egyik legjobb dolog, amit tehetünk magunkért és másokért.

 

Mandala Jóga Pécs | Mandala Jógakert Pécs

Nyugati | Liget | Deáktér | Újbuda | Pasarét

Szeged | Debrecen | Őrség

KAPCSOLAT

Mielőtt telefonálsz vagy írsz, olvasd el a
Gyakran ismételt kérdéseket!

 

Kompolti Hédi info(kukac)mandalajogapecs.hu
0670 311 1190 (H-P 9.00-17.00)

 

© Mandala Jóga Pécs Egyesület a Teljes Életért

 

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Adtataidat az új jogszabályoknak megfelelően kezeljük! Itt tájékozódhatsz: GDPR 

 

ÁRAINK


90 perces foglalkozás: 1 450 Ft

BÉRLETEK:
10 alkalmas: 12 000 Ft
4 hetes: 13 000 Ft
Negyedéves: 30 000 Ft

Az első alkalom ingyenes!
Bejelentkezés nem szükséges!


Fizetési lehetőségek: készpénz, szépkártya