Kompolti Hédi

 

 

 

Képzettségek:

Gerincjóga oktató, hatha jóga oktató, Nőijóga oktató, Kismamajóga oktató, OKJ-s rekreációs sportoktató,
Astanga
oktató
, Himalája jógatradíció oktatója

 

 

Óratípusok:

Gerincjóga, Hatha Jóga, Astanga, Kismama jóga

 

 

Elérhetőség:

 


"

Joli

15 éve jógázom töretlen lelkesedéssel. A legelső jóga órám élményei még most is tisztán, élesen élnek bennem: a legfurcsább az volt, hogy az ismeretlen gyakorlatok is ismerősek voltak, kezdő voltam, mégis úgy éreztem, mintha nem először csinálnám. Nem én találtam rá, Ő keresett meg engem, többször is, nem adta fel, majd végül sikerült észrevétlenül bekúsznia az életembe.

Gerinc és hatha jógával olyan eredményeket értem el saját testem fejlesztésében, amit több évnyi vezetett gyógytorna sem adott meg és aminek köszönhetően megteremtettem az ászanák kivitelezéséhez elengedhetetlen precizitást és az erőnléti alapokat. A pontosság mellett az intuícióra való hagyatkozás is nagyon fontos számomra a jógában.

Gyakorlásom hatásai néhány hónapos elvonulásaimban bontakoztak ki igazán számomra, a Himalája hatalmas hegyei között barangolva Nepálban, és az indiai asrami élet csendjében. Nyilvánvalóvá vált, hogy ha kerestem is valaha valamit, akkor az csak a jóga lehetett.

Németh Gergő és Juhász Sarolta ösztönzésére és áldásos felügyelete alatt kezdtem el oktatni a Mandala Jóga Stúdiókban gerinc és hatha jógát. 2008/2009-ben elvégeztem az IWI és a Manadala Jógastúdiók által szervezett egy éves intenzív, állandó felkészülést igénylő jógaoktató és sportedző képzést. Azóta is folyamatosan képzem magam, többek között elvégeztem a hatha jóga, nőijóga és kismama jóga képzéseket is.

Közel áll hozzám az Astanga vinyásza jóga, amivel indiai utam során, Mysore-ban ismerkedtem meg, Ajay Kumar és Sri V. Sheshadri jóga iskolájában. Azóta is részt veszek workshopokon, továbbképzéseken. Részt vettem Himalájai Jóga Tradíció három éves oktatóképzésén, ahol fantasztikus nemzetközi tanárok törődését, vezetését élvezhettem, ami nagy ajándék számomra. Megismertettek a meditáció mélységeivel, a jóga filozófiai hátterével. Beavatásomat a tradícióba 2013 júniusában kaptam Swami Ritaván Bharatitól.

 

"

 

 

 

 

 

 

 


 

MANDALA JÓGASTÚDIÓK

Meggyőződésünk, hogy a jóga az egyik legjobb dolog, amit tehetünk magunkért és másokért.

 


Nyugati | Liget | Deáktér

Pécs| Debrecen | Tata

KAPCSOLAT

Mielőtt telefonálsz vagy írsz, olvasd el a
Gyakran ismételt kérdéseket!

 

Hargitai Csaba info(kukac)mandalajogapecs.hu
0630 380 5699 (H-P 9.00-17.00)

 

 

 

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Adtataidat az új jogszabályoknak megfelelően kezeljük!
Itt tájékozódhatsz: GDPR 

 

ÁRAINK

90 perces foglalkozás: 2 500 Ft

BÉRLETEK:
10 alkalmas: 20 000 Ft
4 hetes: 22 500 Ft
Negyedéves: 51 000 Ft
Éves: 195 000 Ft

Az első alkalom ingyenes!
Bejelentkezés nem szükséges!


Fizetési lehetőségek: készpénz, szépkártya

 

 


© Mandala Jóga Pécs Egyesület a Teljes Életért